anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tentativa de frauda Kredyt Inkaso?

VeeB
Începător

Buna ziua!

Am primit acum vreo 2 luni un mesaj  de la KYRO că mi-a fost preluată creanța de la ORANGE ROMANIA S A de către Kredyt Inkaso. Am sters mesajul. Acum alt mesaj cu o suma  concreta pe care au preluat-o de la ORANGE, cu un nr de contact, 0372309922 care apare si pe un site pe care acest Kredyt Inkaso îl au. N-am nici o datorie de la Orange de care sa stiu eu. 

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Salut, @VeeB, bun venit în Comunitate!

Putem ruga și noi colegii să verifice situația contului tău. Ne poți oferi, te rog, codul de abonat și numărul de telefon pe care ai primit mesajul? (în mesaj privat)

VeeB
Începător

Eu am my orange si singura mea datorie este factura curenta. Cand am primit primul mesaj abia facusem o achizitie si o modificare de abonament din magazinul Orange din Galati. Intrebarea mea este daca aceasta firma lucreaza ca recuperator de creante pt Orange.

Da, Kredyt Inkaso este una dintre agențiile de recuperare cu care colaborează Orange România.

VeeB
Începător

Sa inteleg ca as putea avea o datorie despre care eu nu stiu si nu apare in contul my Orange

Pololică
#StarMember

Salutare!

Motivele pot fi multiple:

• ai avut in trecut abonament cu Orange pe care l-ai inchis si ai redeschis dupa preluarea datoriei de catre firma de recuperari
  • ai avut contract cu Telekom (servicii fixe) si nu ai mai platit (nu prea conteaza motivele, doar a ramas o suma neachitata)
  • aparatura in custodie nepredata

Ma indoiesc sa fie vreo comanda de produse neachitate intrucat stiu ca toate comenzile ori se platesc online, ori la livrare (si cum curierii nu lasa coletele fara plata...).

Recomandarea ar fi sa mai verifici pe mail daca ai mail-uri de la Orange/Telekom prin care esti anuntat ca ai facturi emise si neplatite. Daca sunt din trecut (eventual perioada Telekom Fix), nu cred ca [mai] apar in contul de MyOrange.

VeeB
Începător

Nu am avut niciodata o relatie cu Telekom si nici alt serviciu la Orange, TV sau fix. Doar un abonament. Deci, clar trebuie sa merg la sediul din oras ca sa am raspunsuri clare

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

@VeeB ai aflat despre ce este vorba sau dorești să verificăm și noi? Pentru a face acest lucru, te rog să trimiți un mesaj privat către mine sau DanielaH (click pe username și din profil click butonul portocaliu "Trimite un mesaj"). În mesaj să menționezi codul de abonat și numărul de telefon pe care ai primit mesajul.

OSZAR »