anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare camera de supraveghere Smart TP Link C230

MirelaPopa
Începător

Buna ziua, 

Am un router orange ZTE F6605R. Am achizitionat o camera de supraveghere Smart TP Link C230 pe care nu reusesc sa o instalez. Ma puteti ajuta? Multumesc.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Trebuie să fii relativ aproape de router cu acea cameră. Descarci aplicația tapo și este foarte simplu, urmezi pașii de aici . Eu am mai multe C 320 și le-am instalat foarte ușor.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@MirelaPopa: Bun găsit în Comunitate. Dacă ai instalat aplicația indicată echipamentelor din seria TAPO, atunci la care etapă te oprești cu procesul instalării?

Indiciu: Ai activat locația (GPS) necesară configurării? Ai detectat și ulterior conectat telefonul la camera Tapo din lista cu rețele WiFi? Trebuie să apară ca în imaginea de mai jos: 

1000011975.jpg

 Dacă ai ajuns până aici nu ar trebui să fie probleme ulterior. Te așteptăm cu vești bune.

MihaiC99
Maestru certificat

Salutare!

Camera Tapo C230 se poate conecta doar la rețele Wi-Fi de 2.4GHz, nu și la cele de 5GHz. Dacă routerul tău transmite ambele tipuri de semnal sub același nume, telefonul tău s-ar putea conecta automat la rețeaua de 5GHz – iar în acest caz, camera nu va putea fi configurată.

Conectează telefonul tău la rețeaua de 2.4GHz înainte să începi instalarea camerei în aplicația Tapo.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @MirelaPopa. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Te-au ajutat sfaturile primite de la membrii comunității? Ai reușit să instalezi camera?

Eu folosesc o astfel de cameră în dormitorul fetiței și sunt extrem de mulțumită de ea.

OSZAR »