anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare abonament

BogdanFTW
Începător

Am schimbat abonamentul din Fun Plus in Smart Plus și acum îmi tot zice modificarea abonamentului este in curs de procesare și am dat să vorbesc cu robotul de la Orange să mă treacă înapoi la abonamentul Fun Plus dar nu mai zice nimic 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Poți să le scrii din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback - Scrie-ne și apoi alegi transferi operator. Nu ți se va răspunde repede, dar primești un răspuns. Eu așa fac de multe ori!

Baftă!

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Procesul de modificare a abonamentului tău este încă în desfășurare. Din acest motiv, nu este posibilă inițierea unei alte modificări până la finalizarea celei curente.

Pentru a discuta direct cu un operator Orange, poți apela serviciul clienți:

• la 300 din rețeaua Orange, sau
  • la 0374 300 300 din orice altă rețea.

Dacă suni de pe un abonament Orange, poți folosi combinația de taste 5 - 2 - 0 în meniul interactiv pentru a ajunge rapid la un consultant. Programul este între orele 08:00 și 20:00 in cursul săptămânii.

mihai_13
Maestru

felul asta de a te "răzgândi"  nici A.I ul si nici un om "normal"  nu prea il intelege  - ai reusit sa 'blochezi" sitemul 😁   ai rabdare si se va rezolva .

DanielaH
Moderator

@BogdanFTW, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu schimbarea abonamentului?

OSZAR »