anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire/Înlocuire de abonament fara acordul titularului

Anonim1234
Începător

Salut! Vin si eu cu o problema:Acum cateva zile am fost contactata de o reprezentanta Orange care mi-a prezentat oferta abonamentului Smart, spunandu-mi ca urmeaza sa-mi expire abonamentul actual (Cost Control) in 2 saptamani,desi eu,impreuna cu tatal meu(precizez acest detaliu pt ca la inceput abonamentul nu era doar pe numele meu ci si pe al lui dar,ulterior, din septembrie 2024 ,nu mai tin minte cauza, abonamentul este doar pe numele meu (pe atunci nu mi s-a parut o problema lucrul asta) pe care l-am facut in iulie 2023 nu in mai. Nu am spus nici ca accept acea oferta nici ca nu o accept dar azi m-am “trezit” cu mesaje de la Orange cum ca “as fi acceptat” acea oferta Smart si mi-a fost prelungit fara acordul meu abonamentul/contractul inca 2 ani. Am vazut ca mai sunt oameni in situatia mea si nu sunt prima careia i se intampla asta. Am sunat la 300 si mi s-a cerut o parola de 6 cifre de care nu aveam idee pana acum (eu avand o parola total diferita in contul meu din aplicatia My Orange) si am aflat ca sunt ultimele 6 cifre din CNP sau ,din alte surse, am vazut ca din serie nu CNP. Ce vreau sa intreb este (in rest oricum merg zilele astea la magzinul Orange sa vad despre ce este vorba normal) daca trebuie sa-mi schimb parola din contul aplicatiei cand mai sun la numarul 300 sau chiar si cand ma duc in magazin sau o pot pastra? Si cand sun trb doar sa dau acele 6 cifre din cnp sau serie (efectiv nu m-am lamurit care din ele pt ca pe un site scrie ceva si pe altul altceva) si atat fara sa trebuiasca sa-mi schimb si parola din contul aplicatiei? Imi pare rau daca acest mesaj este prea lung si poate nu am explicat bine sau m-am pierdut in detalii. Multumesc celor care au citit pana la final!;))

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ai posibilitatea să renunți în 14 zile, dacă oferta a fost telefonică. Le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Referitor la parolă:

https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb-72 

Parola Orange (inițială, dacă nu ai schimbat-o), este formată din: cele 6 cifre din seria și numărul de buletin (nu din CNP) al titularului abonamentului - pentru persoană fizică ultimele 6 cifre ale CUI-ului - pentru persoană juridică.

Sper să reușești, dar fă-o repede, să nu treacă cele 14 zile!

Baftă!

Multumesc mult! Da, ma duc marti la orange in orasul meu natal sa rezolv. 

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Cele 6 cifre din CNP solicitate înainte de a fi transferat către un consultant, în cazul apelului la 300, sunt utilizate pentru a facilita identificarea rapidă a apelantului.

Parola Orange (Thank You/ reprezentând inițial cele 6 cifre ale seriei CI) nu are legătură cu informațiile cerute la 300 și ai mai jos modalitatea de schimbare a acesteia:

https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb- 

Daca consideri că cineva are acces la contul my Orange ai posibilitatea de a schimba parola contului:

1. Din aplicatia my Orange - altele - setari- date personale - schimbare parola cont.

2 . Accesând din browser contul my Orange sectiunea setări cont.

Referitor la abonamentul activat fără acordul tău, va fi necesar să contactezi Orange prin canalele obișnuite de comunicare și să soliciți revenirea la abonamentul inițial, explicând că modificarea s-a făcut fără consimțământul tău, în mod abuziv.

https://www.orange.ro/contact/ 

Multumesc pt raspuns!

MihaiC99
Maestru certificat

Te așteptăm cu vest bune!

OSZAR »