la 05-05-2025 06:45 PM
buna ziua,
am solicitat la nr 300 sa fiu contactat pentru prelungirea unui abonament neactualizat de 5 ani si sa mai trec pe abonament doua numere care sunt pe YOXO in acest moment.
am fost contactat pe rand de doua persoane ( departamente diferite) prima data de la activari, pentru cele 2 numere din YOXO pe care mi-a spus ca le poate decat activa si urmeaza sa fiu contactat si de la prelungire abonament.
am fost sunat de o alta persoana de la prelungiri si surpriza, nici de la acest departament nu a putut sa-mi faca o oferta pentru cele 3 numere, mai mult decat atat am fost si apostrofat ca nu isi pierde timpul sa-mi explice mie ca nu se poate discuta despre o singura oferta pentru 3 numere.
Daca aceasta este abordarea ORANGE fata de clientii vechi de peste 20 de ani atunci sa plecam cu totii de la ei, eu unul incep sa ma informez si voi pleca imediat fara regrete.
RUSINE ORANGE, RUSINE ANGAJATULUI
la 05-05-2025 07:45 PM
Salutare!
Destul de neplăcută situația și nu consider că este ceva normal. În același timp, cred că nu este bine să luăm în seamă tot felul de persoane, unele poate plictisite . Știu că ai dreptate, am spus-o deja, dar situații din astea se pot întâlni și la concurență, și o spun din propria experiență.
E la latitudinea ta, dar eu niciodată nu am reacționat la cald în situații neplăcute și am revenit, după care am rezolvat.
Poți face o sesizare din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator sau dacă ai refuzat deja, cred că revin ei oricum.
Baftă!
05-05-2025 07:50 PM - editat 05-05-2025 07:52 PM
Nu e normal să te milogești de ei de 10 ori. Dacă nu obții o ofertă bună din 2, 3 încercări atunci soluția este portarea în altă rețea ori rezilierea contractului .
la 05-05-2025 08:10 PM
Salut @alinsandu
În această perioadă sunt disponibile oferte avantajoase în magazinul online, inclusiv pentru portarea numerelor Yoxo
De asemenea, poți merge într-un Orange Shop pentru a discuta față în față cu un consultant, care te poate ajuta să alegi cea mai potrivită oferta pentru tine.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor