anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Garantie Apple Watch SE

OviCMS
Începător

Buna ziua! Am si eu o problema legata de Service-ul Orange. Am achizitionat pe firma un apple watch se in Decembrie 2024, in 28 februarie nu mai functiona unul dintre butoane. L-am trimis in service din Orange Shop Zalau. Dupa doua saptamani a venit inapoi tot stricat. L-am retrimis in Service si azi m-au sunat de la Orange ca nu pot sa il repare in garantie ca este si ecranul zgariat intr-o parte si ca se pot repara doar ambele defecte la costul de 100 si ceva de lei. Le-am precizat ca ju ma deranjeaza zgarietura de pe ecran vreau doar sa functioneze ceasul avad in vedere ca platesc rate pentru el. Ei refuza sa repare doar butonul asa ca cred ca voi fii nevoit sa ma adresez ANPC pentru rezolvarea problemei. A mai trecut cineva prin chestii de genu, s-au gasit solutii?

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Salutare!

Un service trebuie sa predea produsul reclamat cu toate defectele rezolvate (in special cele constatate). Nu poate elibera doar partial reparat sau, cum e in cazul tau, cu zgarietura pe ecran. Nu poti oferi garantia ca nu vei reclama ca acea zgarietura a plecat de la service si nu de la tine si singura varianta este sa repare ambele probleme (zgarietura si problema reclamata).

ANPC nu stiu daca ajuta, adica sa puna service-ul sa repare doar partial un produs. E ca si cum un judecator ar constata ca un sofer a facut accident si era si baut. Nu poate trece peste bautura si sa dea verdict doar pentru accident (bautura fiind situatie agravanta).

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Cred că refuzul celor de la Orange de a repara ceasul în garanție se datorează faptului că zgârietura este situată exact în zona butonului defect și consideră că acesta s-a stricat în urma unei lovituri.

Mai exista posibilitatea ca repararea butonului sa agraveze defectul (zgarietura), dar în acest caz am vorbi de fisura și nu de o zgârietură fina.

Înainte de a apela la ANPC, recomand să trimiți o sesizare scrisă către Orange, în care să explici clar situația și să soliciți remedierea defectului acoperit de garanție.

OSZAR »