anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema conectare eSIM (Samsung s22 ultra și smartwatch Huawei watch 3 pro)

Dominic1
Junior

Salutare. Dețin un telefon Samsung s22 ultra și un smartwatch Huawei watch 3 pro pe care încerc să le conectez prin eSIM, dar primesc mereu eroarea "failed to load try again or contact your carrier". Menționez ca am un abonament cu number share. 

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ai urmat toți pașii de aici? Asigură-te că numărul de telefon este declarat admin în contul My Orange.

Da, am urmat toți pașii. Numărul de telefon este declarat admin. Însă tot nu reușesc. Am actualizat aplicațiile, am reinstalat aplicațiile, am restartat dispozitivele, în magazine îmi ridică toată lumea din umeri. 

Îmi pare rău 😞

Ne poți da numărul de telefon în mesaj privat? Putem ruga și noi colegii să verifice.

delfinas
#StarMember

'Dominic, bun venit in Comunitate!!!

Incearca sa asociezi ceasul intai cu un telefon Huawei, mai ales ca nu are servicii GMS. Apoi reincearca sa-l asociezi cu telefonul Samsung.

Din păcate nu dispun de un telefon Huawei compatibil esim. 

Poate gasesti pe cineva care sa te ajute cu un telefon Huawei compatibil.

delfinas
#StarMember

Vezi daca te ajuta sfaturile de aici: https://www.youtube.com/watch?v=Do90jGkkQOI

sau       https://consumer.huawei.com/ro/support/article/ro-ro15770822/

Dominic1
Junior

Am rezolvat între timp. Am fost la alt magazin Orange unde mi-au spus ca celelalte magazine sunt franchize (probabil de aia ridică din umeri). Mulțumesc pt implicare. De asemenea mulțumesc doamnelor de la magazin care au fost foarte drăguțe și au rezolvat problema. 

Mă bucur că s-a rezolvat. Ne spui, te rog, și care a fost problema și cum au remediat-o? Ar putea ajuta și alți membri sau vizitatori ai Comunității aflați în aceeași situație. Mulțumim.

Nu știu exact care a fost problema. Stiu doar ca s-au chinuit și doamnele de acolo cateva minute bune și au incercat diferite variante. La final a mers cu un cod QR. 

Pt probleme tehnice/service, e bine sa mergi la Orange Shop, nu Store!

OSZAR »