anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament eroare ''Contul tau nu indeplineste conditiile"

ClaudiuGabriel2
Junior entuziast

Buna Ziua !

Am inteles ca incepand cu data de 30 aprilie 2025 pot sa cumpar un telefon la pret special.Exact la fel am facut si cand am cumparat un telefon Samsung in 2024.Problema este ca in momentul in care vreau sa imi aleg un telefon intampin eroarea ''Contul tau nu indeplineste conditiile pentru achizitionarea unui telefon in rate''  Nu inteleg de ce,din moment ce incepand cu 30 aprilie pot face lucrul asta ?

A mai patit cineva acest lucru ?

Atasez cateva capturi de ecran.

Va rog daca stiti despre ce e vorba sa imi raspundeti.

Va Multumesc

O zi frumoasa !

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut @ClaudiuGabriel2. Problema nu este "prelungirea la 18 luni", ci "achiziția în rate pe factura Orange". De ce? Pentru că nu ai terminat de achitat vechiul telefon (achiziția anterioară efectuată probabil tot cu plata în rate pe factura Orange".

Condiții pentru plata în rate regăsești aici, însă o explicație pentru faptul că nu ai finalizat planul anterior de rate, ai acest topic.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut @ClaudiuGabriel2. Problema nu este "prelungirea la 18 luni", ci "achiziția în rate pe factura Orange". De ce? Pentru că nu ai terminat de achitat vechiul telefon (achiziția anterioară efectuată probabil tot cu plata în rate pe factura Orange".

Condiții pentru plata în rate regăsești aici, însă o explicație pentru faptul că nu ai finalizat planul anterior de rate, ai acest topic.

delfinas
#StarMember

Bună ziua!

"Am inteles ca incepand cu data de 30 aprilie 2025 pot sa cumpar un telefon la pret special." De unde ai înțeles asta?

Nu poți să-ți iei telefon in rate, pe același abonament, anual, ci după ce-l plătești pe celălalt și după ce tree marcar 18 luni de la prelungirea anterioară, eventual chiar 24 de luni. Vrei acum alt telefon, faci alt abonament.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Probabil că este în funcție de valoarea abonamentului. Dacă abonamentul este mic, nu ți se dă voie să prelungești cu alte rate suprapuse, mai ales dacă nu ai nici vechime prea mare și vrei vreun telefon mai scump. Eu am avut rate suprapuse, dar am abonamente de vreo 25 de ani, mai multe.

mihai_13
Maestru

Daca selectezi un abonament "mai mare" sigur  vei reusi  - te sfatuesc sa astepti pana dupa luna Octombrie(faci 24 luni) , vei reusi sa prinzi oferte mai bune la abonament si telefoane in rate 

FLo1
#StarMember

@ClaudiuGabriel2: Ce alegere ai făcut în final: achiziție fără rate? preferi amânare până la plata integrală a ratelor? Sau renunțare la achiziția dorită?

Mulțumim că ești membru al Comunității Orange.

OSZAR »