anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Expirare abonament/factura gresita

dragoss9
Începător

Buna ziua,

Mi-a expirat la final de Aprilie abonamentul Fun 11 cu 50% reducere pe care il aveam pe 24 de luni si am constatat ca a 24-a factura, cea pe luna Aprilie, a fost emisa fara discount-ul de 50%. Sa fie o eroare din partea lor? 

De asemenea as vrea sa primesc o oferta pentru un abonament nou sau macar sa-l prelungesc pe cel vechi insa nu dau de nimeni. Am sunat la nr-ul de contact...robotul imi pune cateva intrebari si imi inchide spunand ca imi va trimite solicitarea si voi fi contactat..(am facut asta si acum 1 saptamana). Voi mergeti in magazin pentru oferte personalizate?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Probabil că ți-a expirat deja și prima factură  emisă în afara perioadei contractuale este deja fără reducere.

Te sfătuiesc să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Poți să le trimiți și un mesaj privat de pe pagina oficială de Facebook  .

Baftă multă!

FLo1
#StarMember

Salut. A 24-a factură a fost cu abonamentul fără reducere întrucât conține abonamentul pentru luna 25 (de la ultima prelungire). Pentru o nouă ofertă poți accesa MyOrange și regăsești oferte apropiate de abonamentul actual sau poți să soliciți (din MyOrange sau chat Djingo)o nouă ofertă.

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Poți vedea dacă este o eroare sau nu analizând perioada pentru care ai fost facturat.

Dacă contractul se încheia la sfârșitul lui aprilie trebuia să faci înainte o solicitare a unei noi oferte pentru a nu ajunge in această situație  (după perioada minima contractuala nu mai beneficiezi de reduceri și este recomandat prelungirea acestuia).

Pentru a obține o oferta personalizata îi poți contacta prin mijloacele uzuale:

https://www.orange.ro/contact/ 

Telefonic când ajungi in meniul interactiv poți folosi combinația 5-2-0 pentru a intra în legătură cu un operator uman (in timpul programului de lucru).

Sau poți intra pe site magazinului online unde poți lăsa numărul de telefon urmând a fi contactat de un consultant.

https://www.orange.ro/abonamente/ 

325.jpg

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @dragoss9. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Dacă unul dintre răspunsurile primite ți-a fost de ajutor, te rugăm să îl marchezi ca Soluție – astfel îi poți ajuta și pe alți membri care întâmpină aceeași situație.

OSZAR »