la 02-05-2025 03:33 PM
Buna ziua,
Mi-a expirat la final de Aprilie abonamentul Fun 11 cu 50% reducere pe care il aveam pe 24 de luni si am constatat ca a 24-a factura, cea pe luna Aprilie, a fost emisa fara discount-ul de 50%. Sa fie o eroare din partea lor?
De asemenea as vrea sa primesc o oferta pentru un abonament nou sau macar sa-l prelungesc pe cel vechi insa nu dau de nimeni. Am sunat la nr-ul de contact...robotul imi pune cateva intrebari si imi inchide spunand ca imi va trimite solicitarea si voi fi contactat..(am facut asta si acum 1 saptamana). Voi mergeti in magazin pentru oferte personalizate?
02-05-2025 04:00 PM - editat 02-05-2025 04:01 PM
Salutare!
Probabil că ți-a expirat deja și prima factură emisă în afara perioadei contractuale este deja fără reducere.
Te sfătuiesc să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Poți să le trimiți și un mesaj privat de pe pagina oficială de Facebook .
Baftă multă!
la 02-05-2025 04:02 PM
Salut. A 24-a factură a fost cu abonamentul fără reducere întrucât conține abonamentul pentru luna 25 (de la ultima prelungire). Pentru o nouă ofertă poți accesa MyOrange și regăsești oferte apropiate de abonamentul actual sau poți să soliciți (din MyOrange sau chat Djingo)o nouă ofertă.
la 02-05-2025 05:03 PM
Salut,
Poți vedea dacă este o eroare sau nu analizând perioada pentru care ai fost facturat.
Dacă contractul se încheia la sfârșitul lui aprilie trebuia să faci înainte o solicitare a unei noi oferte pentru a nu ajunge in această situație (după perioada minima contractuala nu mai beneficiezi de reduceri și este recomandat prelungirea acestuia).
Pentru a obține o oferta personalizata îi poți contacta prin mijloacele uzuale:
https://www.orange.ro/contact/
Telefonic când ajungi in meniul interactiv poți folosi combinația 5-2-0 pentru a intra în legătură cu un operator uman (in timpul programului de lucru).
Sau poți intra pe site magazinului online unde poți lăsa numărul de telefon urmând a fi contactat de un consultant.
https://www.orange.ro/abonamente/
la 05-05-2025 04:49 PM
Salut, @dragoss9. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Dacă unul dintre răspunsurile primite ți-a fost de ajutor, te rugăm să îl marchezi ca Soluție – astfel îi poți ajuta și pe alți membri care întâmpină aceeași situație.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor